Bármennyire is hihetetlen,  közeledik a új tanév! Hétfőn megszólal az iskolacsengő, a tantermek élettel telnek meg, a több mint két hónapos csendet, felváltja a lárma, a gyerekzsivaly. Remélem mindannyian tartalmasan, hasznosan töltöttétek a nyarat. Megnőve, megerősödve, kipihenten, vidáman kezdhetjük a munkát. Az idei nyáron, sajnos kevesebb ingyenes programot tudtunk biztosítani tanulóink számára. Elmaradt a müncheni nyaralás is,de bízunk benne, hogy jövőre sikerül a hagyományokat újraéleszteni.

A nemzetközi Rotary klubnak, és Kern Imrének köszönhetően, még a nyár elején, 10 alsós tanulónk vehetett részt ingyenes táborban, Mórahalmán. A gyerekek élménybeszámolóit várjuk, a szervezőknek pedig köszönjük a lehetőséget!

Miközben ti pihentetek, nyaraltatok, mi, az iskolában szorgosan tevékenykedtünk! Nagytakarítás, meszelés, karbantartási munkálatok zajlottak mindhárom iskolaépületben. Felújítottuk a tornatermeket, öltözőket. Nektek, kedves tanulóink, egyetlen feladatotok van! Megőrizni , és vigyázni az iskola épségére, a tisztaságra, hogy ne csak évelején, hanem egész éven keresztül egészséges, és kellemes környezetben tanulhassunk, dolgozhassunk!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok minden kedves tanulónknak lelkes, kedves, kreatív tanítókat és tanárokat, tanárainknak pedig   talpraesett, tudásvágytól fűtött nebulókat. Sikeres 2013/14-es iskolaévet kívánva találkozunk hétfőn!