Kedves Kollégák, Gyerekek, Szülők!

Az onlajn oktatás utolsó heteiben vagyunk! Kis türelem, kitartás és befejeződik a tanítás azok számára, akik derekasan dolgoztak az elmúlt hónapokban. Más a helyzet azokkal, akik hanyagság, vagy egyéb okok miatt, nem tudták folyamatosan kísérni az oktatás ilyen formáját!

Számukra és azok számára, akik javítani szeretnék az osztályzataikat, lehetővé tesszük az iskolai konzultációkat. Természetesen az egészségügyi előírások betartásával!

Nyolcadikosainknak is lehetőségük lesz a személyes találkozásra tanáraikkal, valamint újabb próba záróvizsga is vár rájuk, az igazi megmérettetés előtt!

Ezekkel a lehetőségekkel felsős tanulóink élhetnek! Az alsósok számára május végén befejeződik a tanítás, következik a jól megérdemelt pihenés, a gondtalan vakáció és a sikeres bizonyítványosztás!

Felsős tanulóink hamarosan megkapják azokat az időpontokat, amikor konzultációkra jöhetnek, kérdezhetnek, informálódhatnak, személyes kapcsolatba léphetnek tanáraikkal, javíthatják az osztályzataikat, pótolhatják az elmaradt feladataikat!

Iskolánk honlapján és az osztályfőnökökön keresztül jutnak el az információk az érintettekhez!

Kedves Mindenki!

A következő napokban még bele kell húznunk, még egy kis kitartás, türelem, igyekezet! Biztos vagyok benne, hogy összefogásból, emberségből, kitartásból mindenki jelesre vizsgázott! Szülő, tanító és diák egyaránt!

Vigyázzunk továbbra is egymásra!

Szűcs Anna

igazgatónő