Tisztelt Szülők, Tanulók!

Értesítem Önöket, hogy a korona vírussal kapcsolatos rendkívüli helyzet miatt távoktatás kezdődik iskolánkban! Az oktatás ilyen jellegű megszervezése számunkra is újdonság, tehát kérem a szülők és a tanulók teljes körű együttműködését! Napi szinten értesíteni fogom az érintetteket a fejleményekről!

Ma délelőtti tantestületi ülésünkön az alsó- és a felső tagozatok külön üléseztek! Az alsóban dolgozó tanítók közvetlenül a szülőkkel veszik fel a kapcsolatot a közösségi hálón (erre már van gyakorlat)!

A felsőben tanító tanárok, az osztályfőnökökön keresztül lépnek kapcsolatba a tanulókkal!

Az osztályfőnökök címei a következők:

Schell Klára – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Varga Brigitta – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nikolić Danilo – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Moldvai Marika – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kőműves Larissza – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szebenyi Boglárka – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiss Kornél – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rövid Jenő – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezen a héten matematika, magyar, történelem, földrajz, fizika és kémia tantárgyakkal kapcsolatos feladatokat juttatunk el a felsős tanulókhoz! A felsős tanulóknak arra kérem, hogy akinek még nincs, nyisson gmail fiókot és ezen keresztül lépjen kapcsolatba az osztályfőnökével! A további tantárgyak távoktatására is találunk megoldást, a minisztérium utasításai szerint!

Fokozott odafigyelésüket és együttműködésüket előre is köszönöm!

Szűcs Anna

igazgatónő