Tisztelt Szülők, Diákok!

A médiákból bizonyára mindenki értesült arról, hogy az iskolák felső tagozatos tanulói áttérnek az onlajn oktatásra!

November 30-tól, december 21-ig a tanítási órákat a GOOGLE TANTERMEN keresztül továbbítjuk felsős tanulóinknak. A tavaszi onlajn oktatáshoz képest annyi változás lesz, hogy GOOGLE MEET-en keresztül, személyesen is „találkozunk” a gyerekekkel. Az órák reggel 8,00-kor kezdődnek és a megadott órarend szerint lesznek megtartva. Azok a tanulók, akiknek nincs tehnikai feltételük a csatlakozásra, az iskola informatikai tantermében követhetik az órákat. Akik nem követik az onlajn oktatást, igazolatlan órát kaphatnak.

Nagyon fontos az, hogy a gyerekek tanulmányaikat folytatni tudják! Megpróbáljuk a virtuális teret kihasználni a folyamatosság fenntartására. A héten, a matematika és kémia órák már úgy zajlottak, hogy a tanárnő, aki izolációban van, otthonról vezényelte le az órákat. A személyes találkozás ellehetetlenülését ezekkel az eszközökkel próbáljuk pótolni, reményeim szerint sikeresen!

Az alsós tanulóink, az eddig megszokott rendben folytatják a félévet.

A második félév, néhány nappal hamarabb, vagyis december 22-én veszi kezdetét és január 18-ig fog tartani! További információkat az osztályfőnökök, illetve a iskola honlapja biztosít!

Legyünk óvatosak, vigyázzunk az egészségünkre, vigyázzunk egymásra!