Napsugaras ősz 2023.

Október vége, november eleje a Napsugaras ősz rendezvények időszaka! Iskolásaink versekkel,
dalokkal kedveskednek a szépkorúaknak! Köszönjük a felkészítő tanítóknak, tanároknak a
közreműködést!
Napsugaras Ősz Királyhalom
A képek megtekinthetők  ITT .
Napsugaras Ősz Hajdújáráson.
Minden évben a művelődési egyesület által szervezett közös műsoron veszünk részt, melyen megünnepeljük régebb óta fiatal polgártársainkat és felköszöntjük a nagyszülőket. Az idei műsor is nagyon jól sikerült. Köszönjük diákjainknak a szép perceket! A nagyszülőknek meg azt kívánjuk, hogy még sokáig maradjanak itt közöttünk, hiszen velük együtt szép igazán az élet!
                                                       H8
A képek megtekinthetők ITT .

Biztonságos közlekedés

2023. október17-én rendőrök tàrsasàgaban, izgalmas előadàson keresztül tanultàk meg az első és màsodik osztàlyosok a biztonsàgos közlekedés szabàlyait.

                                                           393727209 303954145713765 5328324775978180489 n

A képek megtekinthetők ITT.

Iskolakert Noszán

Október 13-án ünnepélyes keretek között átadtuk rendeltetésüknek az Iskolakerteket Noszán. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy meg tudtuk valósítani ezt a projektet. Természetesen támogatás nélkül nem sikerült volna. Sokat segítettek a szülök, a noszaiak, a környékbeliek, a pedagógusok családtagjai, kollégák, az iskola vezetősége is az első pillanattól kezdve kiállt a terv mellett. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek. Az ünnepség keretében meghallgattunk egy verset Kiss Kitty előadásában, majd megtekintettünk egy videót az előkészítő folyamatról, ezután Vojnák Daniella kertész mesélt a növényekről, és jelölő táblák is készültek. A gyerekek érdeklődéssel figyeltek és munkálkodtak. Kötetlen beszélgetéssel zártuk a napot, melyen diákjaink és szüleik is megjelentek. Feltöltődtünk, és alig várjuk, hogy újra kertészkedjünk.

Fruška gora-i - Tarcali kirándulás 2023. október 25.

Današnji prelep dan smo proveli na Fruškoj gori (čas u prirodi) Deca su uživala u bojama jeseni. U svežem vazduhu i prelepom sunčanom danu. Divna žena Sonja nam je bila vodič. Videli smo manastir Beočin, otišli malo do Rima 
<div class=