Miért szeretünk a neten játszani?
Mert, ha egyedül szeretnél játszani, arra is találhatsz számos lehetőséget, de ha az „élő” csapatjátékokat kedveled, akkor is rengeteg játék közül választhatsz.
Az internetes játékok hihetetlenül népszerűek lettek az utóbbi pár évben, főleg az olyan játékok, melyekben van csevegőfunkció és tippeket, cseleket, stratégiákat lehet megosztani a többi játékossal.

Tudd hol a határ!
Az online játékok, ahol ismeretlen emberekkel játszhatsz együtt, nagyszerű kikapcsolódást ígérnek, de ne feledd, megvannak a kockázatai is. Könnyen előfordulhat, hogy annyira beleéled magad egy játékba, hogy úgy érzed, bármit megtennél azért, hogy nyerj, vagy eljuss a következő szintre. Állíts fel időkorlátokat magadnak. Érdemes beállítanod a mobilodon a riasztást, hogy jelezze, ha vége a játékra szánt időnek.

Álcázd magad!
Használj becenevet azaz nicknevet a regisztrációnál!
Nem szükséges személyes információkat megosztanod magadról, ahhoz hogy élvezd a játékot!
Nickneved mögé bújva sem szólogathatsz be másoknak. Kommunikálj úgy ahogy személyesen tennéd!

Zaklatás
A rosszindulatú felnőttek tudják, hogy egy csomó fiatal játszik az interneten, ezért ők is fiatalnak tüntetik fel magukat.
Mindig emlékezz arra, miközben játszol, hogy nem mindenki az, akinek kiadja magát.
Légy óvatos, hogy ne húzzanak ki belőled csellel vagy zsarolással személyes információkat, mint például az e-mail címed, fényképed, az igazi neved, az iskolád, a lakcímed stb.