2008.november 26-án került sor arra, hogy ellátogassunk az előadásunkkal a Petőfi Sándor Általános Iskolába. Nagy szeretettel vártak bennünket a barátaink, osztálytársaink és persze a tanárok is. A SENKI SEM FIGYEL RÁM... című előadást Csernik Árpád rendezte a Szabadkai Népszínház színésze. A szöveget a mi ötleteink alapján alkotta meg Brstyánszki Boros Rozália a Szabadkai Népszínház dramaturgja.

Szereplők:-Ádám: Farkas Denis, -Krisztián: Kis Torma Andrea, -Csilla: Nagy György Szilvia, -Anyu: Török Krisztina, -Apus: Bicskei Csilla, -Cica: Szél Violetta, -Ferenc: Nagy György  Júlia, -Csipsz: Bicskei Csilla, -Bagó: Nagy György Anikó, -Maris: Kovács Karolina, -Lujza: Nagy György Júlia, -Tanárnő: Kovács Karolina.

Evvel az előadással arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az életben fontos dolgok is vannak és nem csak a pénz számít, valamint, hogy a szülő jobban figyeljen oda a gyermekére, ne hagyja elkellódni, és ne csak a pénzt nyomja a kezébe, hanem foglalkozzon is vele. Ez az előadás a mai világot mutatja be. Mást ne nézzün le azért ha szegényebb vagy éppen nincs olyan jó képessége a tanuláshoz. A mi szüleink törődnek velünk, és remélem, hogy más szülők is foglalkoznak csmetéjükkel. Egy gyereknek szügsége van arra, hogy gondoskodjonak róla, hogy később vigye valamire az életben és ne kukát tologasson vagy éppen hajléktalan legyen.

Részlet a darabból:

Bagó: Tudod mit?! Magasról teszek én erre az egész iskolásdira!

Csipsz:Csak a hülye stréberek güriznek a padban! Nem is, baj, hogy elhasaltunk  (a felvételin), inkább hálásak lehetünk!

Bagó: Hát ja! Kimegyk a piactérre és minden nap kapok valami kubikosmunkát, nem? Sörre elég lesz.

Csipsz: Igazad van kinek kell ma a suli?!  

Bagó,Csipsz: Irány a pláza!!!!!         

Ezt ne mondja senki!!!!! Mindenkinek kell a suli ahhoz, hogy legyen belőle valaki az életben!