Tisztelettel értesítjük azokat a szülőket és diákokat akik tehetséggondozó középiskolába szeretnének íratkozni a 2020/2021. iskolaévre, hogy a felvételi vizsgára való jelentkezést elektronikus formában tehetik  a kővetkező oldalon: https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/

A felvételi vizsgára 2020.03.31. (keddtől), 2020.04.07. (keddig) lehet jelentkezni.

Poštovani direktori,

molim vas da prosledite ove informacije učenicima, roditeljima/starateljima koji žele da upišu prvi razred srednje Muzičke škole Subotica!

Hvala na saradnji!

 

Kedves diákok, szülők / gondviselők, szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy megkezdődött az online jelentkezés - regisztráció a középfokú zeneiskola első osztályába beiratkozni kívánó tanulók számára, a Szerb Köztársaság Oktatási Minisztériuma által létrehozott alábbi címen:  prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs

A jelentkezési űrlapot feltétlenül töltsék ki, mivel a megadott információk által tudjuk majd megtalálni a legjobb módszert a középfokú zeneiskola felvételi vizsgáinak megvalósításához.

További információkért vagy segítségért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen keresztül: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

Srdačan pozdrav i budite zdravi!

Dragana Nikolić